tips från moi

545401-10

Tips:

Drick mycket grönt te, det ökar förbränningen.
Drick kallt vatten, sug på isbitar eller duscha kallt, det ökar också förbränningen (kroppen fryser och får jobba mer).
Sötsugen? Drick fun light, cola light, frys en vindruva och ät, frys cola light eller fun light och ät som isglass...
Drick MYCKET vatten, det ökar mättnadskänslan OCH du får bättre hy!
Den klassiska "ett glas vatten innan maten" fungerar alltid lika bra.
Man måste förbränna mer än vad man äter, så därför: rör på dig! Ut och spring, ner och gymma, sätt dig på träningscykeln! Vad som helst när du tränar är bra!
För visst vill ni också se ut som hon ovan?

depp

Jag känner mig ensam. Eller känner, förresten. Jag ÄR ensam.
Och jag hatar det.


...och förresten så gick springningen skit. Jag var helt utpumpad och det kändes som om mitt huvud var någon annanstans än min kropp var.

image5

Jag vill vara lika smal som Nicole.


dagens intag

Vilken jobbig dag. Skolan suger.
Borde det verkligen vara lagligt att tvinga ett gäng tonårstjejer duscha och byta om tillsammans i samma rum, utan några vettiga duschdraperier?
Jaja.
Dagens intag:
5 knäckemackor (!!!!!) 250 kcal
1 kopp kaffe 2 kcal
Alltså ca 252 kcal. Ska inte äta något mer idag. Och strax ska jag ut och springa och så hade jag idrott idag... Fast då brände jag nästan ingenting, för vi körde typ spökboll... Hatar sådana lekar.

image4

inspiration

545401-3

Lägger upp en bild på min absoluta thinspo, nämligen Nicole Richie.
Hon är ju dödligt snygg!

våghysteri

Jag väger mig ständigt. Flera gånger om dagen, ofta kanske 10 gånger. Varje gång jag har gått på toaletten, ätit, tränat eller druckit vatten så springer jag in på badrummet, av med kläderna och ställer mig på vågen. Besatt av siffrorna som står där. Det här är inte så roligt, ganska tidskrävande och tar upp tankarna hela tiden, så därför har jag bestämt mig för att ha två väg-dagar i veckan. Alltså: Varje onsdag och söndag så får jag väga mig morgon och kväll. Absolut ingen annan dag i veckan. Sedan skriver jag givetvis vikten i bloggen. Så på söndag får ni veta min vikt! (Om det är någon som har hittat hit än, haha.)


thinspo

image2

intag

Två knäckemackor, 100 kcal
Lite skollunch, gissar på ca 150 kcal
Lite middag, gissar på 200 kcal
Summa: 450 kcal

Jag hatar verkligen middagarna. Dom är värst! Hela familjen är där, och man måste verkligen äta NÅNTING i alla fall. Det är så jobbigt. För man vill ju verkligen inte ha, men man måste äta, för att inte göra dom oroliga. Och om jag säger att jag vill hoppa middagen, tror du att dom går med på det?
Haha.
Nej.
Men i alla fall, jag var ute och sprang imorse innan skolan. Brände minst 200 kcal. Och som vanligt, varje dag: 40 armhävningar, 60 situps och 60 armträningsgrejer.

(Bara så att ni vet: när jag räknar kalori-intag på saker jag inte är säker på, så avrundar jag ganska mycket uppåt.)


nytt och fräscht.

Jaha. Ännu en blogg. Jag hade en förut (allthelostsouls.blogg.se) men tog bort den. Jag vet inte riktigt varför, men jag tyckte väl att jag uppdaterade så dåligt så det var skit samma. Typ.
Men nu tänker jag uppdatera ofta. Tänker föra en matdagbok här, för det är så omständigt att ha ett litet anteckningsblock för att skriva vad man äter, mycket skönare att skriva här på bloggen. Och samtidigt blir det en pepp för mig när alla i hela världen kan gå in och läsa vad jag äter och väger. Då måste jag ju visa att det här klarar jag, och gå ner mer, mer, mer i vikt. Fattar ni?
Antagligen inte.
För jag är ju så knäpp.


RSS 2.0