tjing

Förlåt alla ni som läser min blogg ( det finns visst ett par stycken!) för att jag inte uppdaterat. Ska komma igång ORDENTLIGT imorgon med det, men jag har haft en hemsk vecka så det är lite därför. Kram!

None

give me strength

None

'cause I want it so badly...


Min viktnedgång går för sakta. Imorgon ska jag ut och springa 40 minuter innan skolan börjar.

today

Dagens matintag då:

havregrynsgröt, 70 kcal
1/2 knäckemacka 20 kcal
Lite melon, 20 kcal
1 1/2 falafel + pyttelite ris = 150 kcal (ej friterad)

260 kcal! Hyfsat. Har bränt bort 250 kcal + ut och springa ikväll. 
Hur går det för er?

tokig

Är det någon som vet hur jag kan få upp min profil?? Jag blir galen när den är där nere, fattar inte vad som hänt!!


mat mat mat

Jo men visst blev det mat innan middagen. Surt! Men morsan tvingade mig, det finns inte mycket annat att göra då. Som tur är åt jag lite.

Lite havregrynsgröt 70 kcal
1/2 knäckemacka 20 kcal
2 melonskivor 20 kcal

Summa: 110 kcal. Det är 110 kcal för mycket. Men nu ska jag sätta mig på träningscykeln och få bort 200 kcal. Sedan blir det löpning i skogen. Plus mina dagliga situps och armhävningar.


dagen so far

Idag är jag hemma från skolan, fast jag inte är sjuk. Kalla mig lat, men jag orkar inte, HATAR SKOLAN! Längtar verkligen till sommarlovet.
Har varit vaken sedan klockan 7 och hittills har jag inte ätit något. Sa till mamma att jag åt en tallrik youghurt till frukost så hon tror i alla fall att jag ätit. Jag gillar inte att ljuga, men vad gör man inte?
Ska inte äta någonting tills middagen (den slipper jag aldrig undan) men då ska jag äta lite, lite. Om några timmar ska jag ut och springa också + lite annan motion, motionscykla o.s.v.
Hoppas det går bra för er!

None

-

Idag lossnade en stor hårtuss av mitt hår.

en liten tanke

Ville bara säga hur glad jag blir när jag får fina kommentarer. Tack alla ni som skriver, det värmer.

KRAM!!


fett laddad!!

545401-68

Jepp jepp, fem kilo ska bort innan skolavslutningen från och med.... NU!

man blir inte lyckligare

Man blir inte lyckligare av att räkna kalorier och ständigt gå ner i vikt. Jag har alltid tänkt så : "bara jag blir smal! då blir jag lycklig, glad och alla kommer att tycka om mig." Men det stämmer inte. Inte för mig i alla fall. Jag drar liksom in mig i ett skal. Jag vill vara ensam och äta i fred. Jag vill ha kontroll över maten själv, inte någon annan som lägger sig i. Så nu, jag har gått ner ca 5-7 kg på nån månad ungefär. Jag är inte ett dugg lyckligare. Bara lite mer ledsen och ensam än innan. Men det går inte att sluta. Man har den där förbannade rösten inom sig som säger "ska du äta allt det där? det måste vara minst 300 kcal... fetto" ungefär hela tiden. 
Och jag kör fortfarande på min ideologi att man måste väl nån gång bli lyckligare för att man är smal. 5 kilo till så är allt nog bra.

545401-69

knäpp knäpp

Såhär tänkte jag nyss:"Jag går in och och postar ett inlägg där jag skriver att jag inte ska blogga idag."

hmm...

Så nu vet ni att jag inte kommer att blogga idag. Mycket att göra o.s.v. Skriver imorgon.
Lycka till med era mål!!!!!!!!!


det ultimata ana-armbandet

image74

Erkänn? Det är rött med en berlock som det står "never give up" på. Egentligen skulle man ta och köpa ett, men jag har inga pengar.

Och jag är inte tillräckligt smal för ett ana-armband.

UPDATE: Några undrar var det kommer ifrån: www.kyssjohanna.se , märket heter one of a kind. Lite roligt för Nicole Richie har ett sådant armband. Bara det får en ju att vilja ha det.
Kostar ca 325 kr.

diet?

Strax ska jag ut och springa. Skönt.
Förresten tänkte jag börja nåt nytt: Jag ska undvika socker. Typ bara äta grovt bröd, gröna grönsaker, bulgur, fullkornspasta. Sånt typ. Fast naturligtvis inte mycket.
Känns skönt att börja en diet. Då övervakar ingen så noga vad man äter.

matdagbok

2 1/2 pannkakor 450 kcal
1 knäckebröd 60 kcal

510 kcal. Fy vad dåligt, dåligt, dåligt. Intaget ska ju vara på 500 kcal. Max.
Jag har i alla fall varit ute och sprungit... Det är ju -200 kcal. Och så ska jag ut och springa igen. Det var bli en längre tur så då blir det nog ca -300 kcal. Då ligger intaget på +10 kcal.
Suck.

545401-71


once on your lips, forever on the hips

Nu kom jag precis in, har varit ute och kutat! Love it. Och så plockade jag en fin bukett blommor:) Värsta blomnörden. Nä, men det är ju fint och somrigt. Och jag ska ju trots allt utbilda mig till florist, så vadåå:)
Dagen har varit sisådär. Jag har spytt. Jag hatar det verkligen. Man sitter där, böjd över toalettstolen och stoppar fingrarna i sin egen hals för att få upp mat som man har sån äcklig ångest över. Det är verkligen hemskt. Man känner sig så ynklig! Tur att ingen ser en.

Hur har dagen gått för er?:)

monday you can fall apart

Ny vecka.... sommarlovet är nära nu:)
Dagen har gått hyfsat...Skriver matdagbok ikväll så det blir allt jag ätit under hela dagen.
Förresten är skolan helt sjuk. Eller inte skolan, men folket i skolan. Vissa är helt dumma i huvudet, till och med dom som var ens kompisar. Och det är ju det som sårar mest.
Men det bryr sig ju inte dom om.

545401-33

Ha det bra alla fina själar där ute!:)

stay strong


dålig uppdatering

Hunger hurts, but starving works.

Hur sant är inte det här?

545401-41

Och det här visar verkligen hur sant det är.


grillväder

Lördagskväll. Familjen ska grilla. Hur ska jag komma undaaaaaaan?????? Det går inte! Men jag ska äta lite, lite, liiiite mat. Då tänker de inte på det och då kanske jag kan spy upp det sen.

545401-40

Hittills står dagens matintag på 200 kcal. Får se hur det blir.

är det bara hos mig

eller är min profil långt nere på er dator med? Är det någon som vet hur man kan fixa?

give me something worth living for.


Vilken solig och fin dag. Har legat och solat i typ två och en halv timme. Jättehärligt! Fast inne i mig så känns det som ett gigantiskt stort svart moln lägrar. Jag vet inte hur jag ska förklara mig... mer än att jag känner mig ledsen. Har som en mening som rullas upp i mitt huvud hela tiden, jämt,jämt: Du är värdelös, du har inga vänner, ingen vill vara med dig för du är tjock, stor och ful, du är värdelös, du har inga vänner, ingen vill vara med dig för du är tjock, stor och ful, du är värdelös..................... and so on i all oändlighet.
 Förresten kan jag tillägga att jag av misstag fick i mig kött igår. Blödig och deppig som jag är just nu började jag stortjuta. Men det var ju inte mitt fel och jag såg det ju inte. 
Suck.

Dagens matdagbok + träning:
1 dl lättyoghurt 60 kcal
180 situps, 100 armhävningar
Ute och sprungit i 40 minuter.

Borde ligga på minus, ca -300 kcal.
At least.

545401-60 

den där idiotiska helgen

545401-56

Lite thinspo kommer alltid på sin plats när det är helg. Helger är ju så jobbiga, för då är det ju extra god mat, och hela familjen är samlad samtidigt. Mycket godis och allt sånt finns ju också. Så därför vill man ha lite thinspo för att bli motiverad, motiverad, MOTIVERAD!


(Förresten: skorna! kläderna! håret! solglasögonen! Gaah, vad galet snyggt. Sådär ska jag vara klädd när jag blir smal.)

länkar

Jag har lagt till lite länkar på olika bloggar jag läser.
Om nån inte vill vara med på listan så är det bara att säga till.
Och om det är någon som vill bli länkad, så är det bara att säga till då med. :)

..

Förlåt att jag inte har bloggat, men jag har verkligen inte mått bra. Legat i sängen och haft massor med gråtattacker.
Ibland blir det så.

...och tack förresten för alla snälla kommentarer. Jag blir glad.

jag är äcklad

Av mig själv. Blööööööööö jag vet inte vart jag ska ta vägen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AHHHHHhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!! VILL NI VETA VAD JAG ÄTIT????
1 glass
8 knäckemackor
2 chokladmuffins
Lite chips
1 bulle
Linssoppa
Havregrynsgröt



JA!!!! DET ÄR DAGENS MATDAGBOK! Fattar seriöst inte vad jag tänker med!!!!!! Är jag helt pantad i huvudet? JAG VILL JU INGET ANNAT ÄN ATT VARA SMAL!!!!!!!!!!!!!! Och så äter jag såhär mycket mat:(:(:( Och hela familjen är hemma, skulle just vara snyggt om jag gick och spydde upp allt nu med våra pappersväggar.
Ohh jag är så äcklig o ful!!!!!!!!!!!!!!!!! Men mest av allt tjock så klart, fy farao. Nu har säkert mitt kroppsfett stigit med tre procent eller nåt... gaaaaaaah. Och jag som hatar att läsa i alla så kallade "pro-ana" bloggar när folk misslyckas. Men vad gör jag själv?????
Jag är värdelös.

(okej, förlåt för mitt utbrott. men jag blir så arg på mig själv, tankarna bara gnager i huvudet så jag vet inte vart jag ska ta vägen, måste få ut allt som trycker i skallen)

ÄR DET SANT

att pressad citron på maten krymper matsäcken? har för mig att jag läst det nånstans för längesedan att Nicole Richie tog galet mycket citron på sin mat för att krympa matsäcken...

härligt

Orientering hela förmiddagen idag = bränt minst 500 kcal. Det tackar man väl inte nej till? Så nu ligger jag på ca -400 kcal idag.
545401-19


matdagbok

Idag har jag fått i mig: en knäckemacka 35 kcal, lite kikärt- och linssallad 100 kcal, och lite pannkaka ca 200 kcal. Summan: 335 kcal.

stay strooooong

Hittills har dagens intag bestått utav: 1 knäckemacka, 35 kcal. Lite kikärts- och linssallad med böner, ca 100 kcal.
Summa ca 135 kcal. Och så var jag ute och sprang på morgonkvisten! Närmare sagt klockan 06:00. Och 60 situps och 52 armhävningar.
Så här långt har ju dagen gått bra, får se bara hur det slutar.


tristdag

Tisdag morgon och om mindre än en timme är det skola. Blä. Men idag har jag i alla fall varit ute och sprungit. Alltid något.

tips från moi 2

För att dölja för föräldrar/vänner/släkt så att de inte fattar vad man sysslar med:
Ät ALDRIG ensam! Ät bara när andra ser på.
Om du inte äter frukost/lunch/middag tillsammans med din familj så ta pyttelite mat och smeta ut på tallriken så att det ser ut som att du har ätit.
Lunch i skolan, det är ganska enkelt. Förhoppningsvis så har du ingen kompis som brukar iaktta dig när du äter, om du har det: skyll på magont, illamående, eller att skolmaten är äcklig.
Hemma vid middagsbordet: Det är den svåraste delen, tycker jag i alla fall. Men ta lite mat och fyll upp tallriken med sallad. Peta i maten, drick efter varje tugga, ät sakta, sakta...
Säg inte hur ofta du tränar. Om din familj är borta och du sticker ut till gymmet eller något sånt, säg inte att du har varit där sen. De fattar ganska snabbt annars om du börjar träna galet och äte lite.

545401-16

En annan viktig sak: Delar du dator med din familj? Ha inga thinspiration bilder eller annat på den, utan lägg in dom på arkivet i din blogg exempelvis. Eller gör en anonym bilddagbok och lägg in alla bilder där. Själv lägger jag in allt direkt här i arkivet på bloggen.


någon kanske undrar...

...varför jag postar så många inlägg. Det här är mitt fjärde för dagen, och klockan är inte ens 15:00. Men svaret är ganska enkelt. Jag har inget liv helt enkelt. Det här ÄR mitt liv. Eller, inte den här bloggen såklart, utan mat. Det är nästan det enda som kretsar i mitt huvud, hur jag ska bli av med maten, hur jag ska göra för att slippa att äta maten o.s.v... Därför tycker jag att det är så skönt att ha ett ställe där jag kan skriva ut alla mina tankar som snurrar i huvudet eftersom att jag inte har någon att prata med det om. Och sedan har inte jag några vänner eller så som tar upp min fritid. Jag är ganska ensam utav mig. Inte utav fri vilja, utan det har helt enkelt blivit så.
Därför.

545401-12


Platt mage?

1. PLANKAN

Placera händerna axelbrett.

Spänn magen och tryck ifrån med armarna så att ryggen är rak.

Håll övningen så länge du orkar ha ryggen rak.

Upprepa 3-4 gånger.

2. CRUNCH

Ha hellre händerna längs med kroppen i stället för vid huvudet. Tryck svanken i golvet och lyft

överkroppen, hela svanken ska vara tryckt mot golvet.

Börja med 3x5 om du är otränad. Öka efter hand.

3. SIDPLANKAN

Stöd på ena armbågen och knät. Spänn kroppen och sträva efter att vara så rak som möjligt.

Håll övningen i 3-5 sekunder till att börja med och upprepa tre gånger på varje sida.

4. SNEDA CRUNCH

Ligg på rygg med fotsulorna i golvet och fäll båda benen åt

sidan. Om du fäller åt höger: lägg höger hand på vänster sida. Spänn magen och tryck ner svanken.

Lyft överkroppen rakt upp precis som i vanliga crunch


Jag vet inte hur det är för er andra, men för mig är magen mitt största problem-område. Jag hittade lite övningar på aftonbladet.se som verkar ganska bra, en del av dom har jag provat förut. Där stod det att om man hade en stark mage fick man bättre kondition. Så nuu ska jag börja göra de här magövningarna, plus vanliga situps också. Och sen ut i löpspåret!

Källa:
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/viktklubbse/article2375093.ab


måndagsbestyr

En sådan här dag som man inte vet riktigt vad man ska göra. Borde egentligen plugga, har lite skolprojekt som jag borde ta itu med. Hmm, det borde jag egentligen börja med nu. Men om någon timme ska mamma iväg, då ska jag ut och springa. Jag älskar att gå ut och springa! Det bästa som finns är när man orkar mer än vad man gjorde förut, när man märker att träningen ger resultat. Det ger en riktig kick!
Så det blir väl min dag: plugg och ut och springa.

545401-18


10:19

Det blev ingen skola för mig idag. Jag hatar skolan och tar gärna några chanser för att missa den. Skönt med sommarlov snart i alla fall.
Hittills har jag inte ätit nåt (såklart, klockan är ju bara tjugo över tio), och jag tänkte inte äta någon frukost. Till lunch tänkte jag koka lite havregrynsgröt och ta pyttelite. Sen får vi se vad det blir för middag.

545401-13

Stay strong and starve on...

BLÄÄ

Nyss gjorde jag ett test för att kolla hur mycket kroppsfett jag hade. Och jag blir seriöst äcklad. 22% kroppsfett!!!!!!!! Uääh! Alltså: Av hela min kropp, består 22% av fett.
Jag dör.
Men allt ska bort. Jag lovar er!!!!!
image32

VÄRLDENS BÄSTA THINSPO

image29image30image31545401-9

Behöver jag ens säga varför?

intag

Okej:
Frukost: Inget
Lunch: Lite lasagne.. ca 200 kcal (skrev 300 förut men det var en ganska stor överdrift)
Middag: Inget
Övrigt: Yoghurt. ca 200 kcal
Summan blir alltså 400 kcal....


Hilary Duff



Hilary Duff är riktigt söt! Vill se ut som henne. Klär sig bra gör hon också.


söndag

Frukost: Inget
Lunch: Lasagne, pyttelite. Kanske ca 300 kcal.
Middag: Ingenting
300 kcal alltså. Ändå inte så farligt. Och lite senare ska jag ut och springa och sen ska jag göra 300 situps.
Vilket fint väder det är idag förresten.


svacka



545401-17

Usch, dagen har inte varit bra. Har bara legat i sängen och ätit ungefär.. Bläääää. Men nu ska jag hårdköra hela veckan, ingen mat och massa träning. Sen skriver jag min vikt här nästa söndag.

jag är dålig

Jag är dålig.
Jag är hemsk.
Jag är misslyckad.
Jag är ful, fet, fetare och fetast.
Jag har ätit en pizza och glass idag.
Äckel-jag.


bli smal, vara smal, förbli smal.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Men först:
300 situps
100 armhävningar.

Gosh, jag längtar inte. Men tänk: Bli smal, vara smal, förbli smal.

too much

Okej, nu kör vi dagens mat-intag...
1 pizzaslice 230 kcal (!!)
Linser+ris 200 kcal...
Sammanlagda summan ligger nog vid 500 kcal. Ahhh! Det är minst 200 kcal för mycket! Skärpning nu. Fast jag har ränt runt i affärer hela dagen... och en springtur såklart det var ju säkert -200 kcal. Men ändå! Dåligt. Imorgon ska det bli bättring, jag lovar.

Ms.Hilton

image22

Paris Hilton har ju alltid varit smal, men nu har hon blivit ännuu smalare. Inspirerats av kompisen Nicole?
Jaja, jag gillar det!

intag

Idag har jag ätit:
1 laxfilé=140 kcal
Och lite grönsallad... ca 35 kcal.
Och 1 after eight (varför???) 35 kcal
Blir ungefär... 210 kcal.
Jovars, helt okej. Men kunde bli bättre. Varför åt jag en after eight??? Fast jag ligger ändå på minus, har ju tränat lite och så.
Hoppas det har gått bra för er!


keep on running

Imorse satt hela min familj och åt frukost. God frukost med smörgåsar, gröt, yoghurt och hela baletten. Jag vart så sugen! Tänkte nästan sätta mig ner och äta med dom, en skål yoghurt och en smörgås. Men vet ni vad jag gjorde? Gick ut och sprang! Vilken seger det kändes som... haha. Så idag har inte jag ätit nåt! Och så har jag sprungit... Betyder att jag borde ligga på -300 kcal.

RSS 2.0